Esteck

Esteck is een geavanceerd meetapparaat welke inzicht kan geven over 4 belangrijke gebieden.Door middel van een voet- en handplaat en twee elecroden op het voorhoofd wordt u verbonden met de computer. Daarna wordt u in twee minuten van boven naar beneden doorgemeten. U voelt daar niets van.Er worden een viertal gebieden mee in kaart gebracht:

1. Bio impedantie meting: geeft uitslag over vetpercentages en BMI ( bekend van weegschalen die dit ook kunnen meten)

2. Galvanic skin responces meting:geeft uitslag over zones in het lichaam waar zich een string bevind, stelt vast hoe de zuurgraad is,de celactviteit,ontstekings-gevoeligheid en de celenergie. Tevens wordt de doorbloeding gemeten alsmede de kans op ontstekingen in bloedvaten en aderverkalking. 

3. Hearth Rate Variability: Is een indicator van de balans tussen sympaticus en parasympaticus. Ofwel het onwillekeurig zenuwstelsel die buiten onze wil om alles aanstuurt. Stelt vast of er sprake is van stress en de uitwerking daarvan op het lichaam.

4. Digital pulse analysis en NIPM : geeft informatie over zuurstofpercentages in het lichaam, zuurstoftransport en de conditie van het hart. Geeft aan of er gevaar dreigt voor het hart (hartkwaal).

Door combinatie van deze vier analyses kunnen conclusies gemaakt worden die eveneens regulier meetbaar zijn. Er wordt inzicht gegeven over hersenactiviteit,oorzaken van hoge bloeddruk, vochtbalans,mineralenstatus,zuurgraad, blokkades vanuit rugsegmenten en de vrije radicaalstatus (maatstaf voor degeneratieve aandoeningen.)

Een aanrader om deze zeer uitgebreide meting zeker toe te laten passen bij uw consult omdat het zeer veel gedetailleerde informatie geeft

esteck Guido Sanen esteck Guido Sanen esteck Guido Sanen