Voeding, homeopathie, emoties etc.

Binnen de praktijk probeer ik zo holistisch mogelijk te werken. Dit betekent dat er ruime aandacht is voor bijvoorbeeld het aspect voeding. “Je bent wat je eet”, wordt er wel eens gezegd en soms is het noodzakelijk dat bepaalde producten moeten worden gemeden of juiste extra moeten worden genomen. Dat vraagt dus een bepaalde interactie tussen de cliënt en mij. Ik kan u nl. niet beter maken, dat doet u uiteindelijk zelf. Ik kan u er wel bij helpen om er voor te zorgen dat het proces naar Beter goed blijft verlopen. Verwacht geen wonderen van mij, maar verwonder u over de veerkracht van uw lichaam. 

Dat proces zal niet altijd makkelijk verlopen, het is onder andere afhankelijk van de aard van de klachten en uw inzet. Bepaalde ziektes kunnen soms alleen maar ondersteund worden omdat genezing niet mogelijk is. Belangrijk blijft dan om de levenskwaliteit zo goed mogelijk te houden. 

Homeopathie, gesprekken, massages, Touch For Health, Reiki, Bachremedies, voedingssuplementen , reconnectie, quantum touch en Shiatsu kunnen een ondersteuning zijn om uw levenskwaliteit te behouden of te verbeteren. U blijft daarin altijd de centrale spil. Het gaat immers om u, en niet over u. 

Soms is het noodzakelijk om nog meer verborgen belastingen op te sporen. Middels specifieke meetapparatuur zoals esteck en NEShealth kunnen oorzaken van klachten beter opgespoord worden. Meten is weten.  Het is ook mogelijk dat ik bepaalde behandeltechnieken niet kan uit voeren maar een deskundig collega wel. In dat geval zal ik voorstellen aanvullende behandelingen te ondergaan teneinde het resultaat Op Weg Naar Beter te bespoedigen.