Over ons

Over Guido:

Elke klacht heeft een oorzaak. Zonder oorzaak geen symptoom. Het is mijn uitdaging de oorzaak te achterhalen en effectief te behandelen.
- Guido Sanen

Guido Sanen praktijk voor natuurgeneeskundeNa mijn opleiding als A-Verpleegkundige heb ik een aantal jaren gewerkt in diverse sectoren van de gezondheidszorg (o.a. psychiatrie, verpleeghuizen, Rudolf Steinerkliniek, wijkverpleging). Doelstelling was om rond te kijken in de diverse 'keukens' en inzicht te verkrijgen in diverse therapieën.

Tijdens deze periode ben ik in 1985 gestart met de opleiding Reflexzonetherapeut die ik in 1988 heb afgerond. In dat jaar is ook de praktijk opgestart die een uitbreiding heeft gekregen naar Den Haag en Breda in 1990. Tussentijds veel opleidingen gevolgd om mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Zo volgde ik o.a. irisscopie, klinische homeopathie, Touch for Health, voedingsadviezen, orthomoleculaire geneeskunde, levend bloedanalyse, HLB bloedtesten, prognos,Reiki , Reconnection , medische thermografie (eveneens docentenopleiding afgerond), bioresonantie, kleurenpunctuur, Old Pain 2 Go en vele seminars met allerlei onderwerpen.

Jaarlijks staan er een aantal dagen gepland om kennis uit te breiden. De laatste jaren heb me verdiept in de kwantumfysica welke essentieel is bij de NES health.

Sedert 2012 maken wij gebruik van thermografie en hebben wij  geïnvesteerd in  hoogwaardige apparatuur om nog meer te kunnen waarnemen zodat conclusies en behandelingen nog beter afgestemd kunnen worden. Medical-thermography ofwel infraroodscreening is een  methode om het onzichtbare zichtbaar te maken. Een high tech camera en een geavanceerd softwareprogramma maakt het nu mogelijk om vroegtijdig fysiologische veranderingen waar te nemen. Stralingsvrij en veilig onderzoek. Een aanvulling op de huidige reguliere onderzoeken zoals mri, ct-scan en mammografie. Esteck geeft op een andere manier inzichten in uw gezondheid. Stress, hart, vegetatievestoringen en  hormonale veranderingen worden in 2 minuten zichtbaar gemaakt. En bioresonantie(hunter) mag in dit verhaal niet ontbreken. De mogelijkheid voor het  aantonen van belastingen door virussen, schimmelparasieten en bacteriën.  Sedert 2024 kunne we nog meer inzichten krijgen via Solex AO scan die kan meten welke voeding wel en niet geschikt is voor u. uw emotionele status in kaart kan brengen en inzichten geeft over vitaminen en mineralenstatus , zware metalen belasting , schimmels/parasieten, cardiale status en belastingen door vaccinaties. Kortom veel oorzaken van klachten zijn op te sporen.

Overtuig u zelf van de mogelijkheden.

Over Astrid:

 

astrid sanenAstrid is van huis uit al jaren lang Verpleegkundige en heeft onder andere gewerkt in de psychiatrie, verpleeghuizen en algemene ziekenhuizen.

Al geruime tijd is zij geïnteresseerd in natuurgeneeswijzen en volgde opleidingen hypnose, klinische homeopathie en de opleiding Energetische Geneeswijzen van de NAEG.

Astrid verzorgt uw (telefonische) afspraken in Heerle, beantwoordt vragen en is de spil in onze organisatie. Specifieke behandelingen met bioresonantie worden door haar begeleid. Astrid heeft  opleidingen Orthomoleculair Therapeut,darmprotocollen, afslankconsulent en (top)sport/voeding gevolgd. 

Astrid is klinisch thermografiste.