NES Health

De Biofysische wetenschappers Professor Peter Fraser en Harry Massey hebben in een tijdsbestek van 25 jaar een techniek ontwikkeld om het Human Body Field te scannen. Het is een veilige en snelle methode scanmethode uitgaande van de principes van kwantumfysica . Dit wordt o.a. beschreven in de boeken “het Veld”van Lynn Mc Taggert en “kwantumgenezing” van Deepak Chopra. Het Human Body Field is een grotere versie van een QED-veld (communicatie op atoomniveau) en beheerst de communicatie door het hele lichaam. Het Human Body Field is verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van levensprocessen en lichaamsfuncties.

Nutri Energetic Systems (NES) passen we sedert 2008 toe in de praktijk. Met behulp van dit systeem kan in zeer korte tijd het zgn. Human Body Field via de computer geanalyseerd worden. Dit menselijk lichaamsveld is het hoofd regulatiesysteem binnen het lichaam en regelt alles m.b.t. hormonen, emoties, mineralen, ontgifting etc. Met behulp van NES worden binnen enkele seconden 145 gezondheidsindicatoren vastgesteld. Deze bevatten details over mineralenhuishouding, toxinen, orgaan-meridiaanbalans, voedselvertering,emoties, gewrichten en nog veel meer. Aan de hand van deze scan wordt een ondersteunende behandeling voorgeschreven met behulp van de zgn. infoceuticals. Neshealth is continue in ontwikeling. Zeer nauwgezet kan de inwerking van emoties op het fysiek worden weergegeven en zo nodig gecorrigeerd met braininfoceuticals.Deze druppels werken zeer direct in op de informatieoverdracht binnen het energetisch systeem in ons lichaam. 

De NES is een zeer praktische en cliëntvriendelijke scan die eveneens bij kinderen kan worden toegepast. Wij zijn erg content met de behandelresultaten van NES. Dit onderzoek kan zowel in combinatie met andere diagnose technieken alsmede enkelvoudig worden toegepast. Zie consultprijzen.