Bioresonantie/Prognos

prognoss guido sanen

Met behulp van Prognos computerdiagnostiek kan er naast de bestaande onderzoeksmethoden nog verfijnder worden gekeken waar er binnen het lichaam nog verstoringen zitten. Door middel van een verende meetstift worden de energiebanen op begin- en eindpunten van handen en voeten doorgemeten. De waardes worden door de computer omgezet in een grafiek en vergeleken met leeftijdsgenoten en geslacht. Aan de hand daarvan kan worden vastgesteld of u qua energieverdeling binnen het lichaam aan de norm voldoet. Specifiek wordt er gekeken welke energiebanen geblokkeerd zijn en welke bijv. te veel of te weinig energie bevatten.

De volgende stap is het onderzoeken welke van de 15 hoofdoorzaken het energiesysteem blokkeren.
Middels een koptelefoon wordt het lichaam in contact gebracht met een gedigitaliseerd herstellend signaal. Dit kan bijv. het signaal zijn van een schimmel, een chakra, emotie, parasiet, miasma etc. Zodra het lichaam met een dergelijk signaal in contact komt reageert het hier energetisch op. Deze energieverandering wordt doorgemeten en later via de computer bekeken in diverse grafieken. Op deze manier is op een eenvoudige en pijnloze manier vast te stellen waar het lichaam door wordt belast en welke ingang we nodig hebben om de energiestroom te deblokkeren. Met deze kennis kunnen we daarna nagaan welke geneesmiddel het beste past om de energiestromen binnen de meridianen te herstellen. Het voordeel hiervan is dat we van te voren kunnen vaststellen welk geneesmiddel ondersteunend en herstellend kan werken.

Prognos onderscheidt zich van andere systemen zoals electro-acupunctuur en vegatest doordat de reproduceerbaarheid van de meetgegevens op liefst 99,75% zitten. Geen enkel meetinstrument heeft dit tot nu bereikt.

Uitgebreide testen in de ruimtevaart door Prof.Dr.Med Polyakov in 1994 hebben de basis gelegd voor dit systeem. Vooraanstaande artsen zoals dr.dr.Cimbal, Prof. dr. Popp en de Acupuncturist Eric van Schijndel hebben het systeem vervolmaakt. Het wordt gezien als een van de belangrijkste medische doorbraken binnen de natuurgeneeskunde en kan de Oosterse- en Westerse geneeswijzen dichter bij elkaar brengen.

Prognos kan als opzichzelfstaande onderzoeksmethode worden toegepast of als aanvulling op bestaande technieken binnen de praktijk.

Inmiddels  is  prognos binnen onze  praktijk vervangen door  bioresonantie die nog gemakkelijker  storingsvelden kan detecteren.(2018) Hiermee kunnen tot  in detail  micro organismen zoals virussen, bacteriën ,schimmels  en parasieten in beeld  worden gebracht welke  met specifieke  tegengestelde  frequenties ontstoord  kunnen worden. Ook hier wordt  gebruik gemaakt van een koptelefoon en is het een niet belastend onderzoek met veel inzichten over uw  gezondheidssituatie.