Reconnection

reconnection guido sanen
Reconnection betekent letterlijk verbindingen leggen of opnieuw verbinden. 
Eric Pearl ,arts en chiropractor, is de grondlegger van The Reconnection. Hij ontdekte hoe je energiepatronen op een eenvoudige manier , door iedereen toe te passen, kunt herstellen. In oktober 2008 heb ik Level 1 en 2 doorlopen. Opvallend bij deze manier van werken  is dat er niet dichtbij of op het lichaam gewerkt wordt maar zo ver mogelijk er vandaan om de werking ervan te versterken. Tijdens een sessie ligt de client comfortabel aangekleed op de massagebank met gesloten ogen. Reacties die kunnen voor komen zijn: trillende ogen, beelden zien, warmte-,druk,-koude-sensaties . Per persoon en per sessie is dit verschillend en niet te voorspellen. Soms ontstaan er lichaambewegingen die niet zijn tegen te houden of komen er emoties vrij.

Omdat ik als therapeut slechts tussenpersoon ben bestaat mijn taak uit begeleiding tijdens en na de sessie en ben ik de verbindingspersoon. Van te voren is niet aan te geven wat en of er wat gebeurd  Wat nodig is wordt hersteld/verbeterd. Vrijwel iedereen ervaart wat tijdens een sessie, doch het is nooit eng en het geeft nooit meer klachten. Er wordt een aanzet gegeven van het herstel op fysiek ,mentaal en spiritueel niveau. Soms vinden er spectaculaire verbeteringen plaats op gebied van pijn beleving ,levensverandering of  energie.

In oktober 2010 heb ik level 3 met goed gevolg afgesloten en mag ik de reconnective healing toepassen . Deze bestaat uit twee sessies van ongeveer 40 minuten en kunnen een aanzet zijn tot veranderingen in uw leven of het begin van herstel. Deze sessie hoeft u slechts een maal in uw leven te ondergaan en kost 333 euro  welke een prijs is die wereldwijd wordt gehanteerd.  Een reconnection behandeling kan deel uit maken van het consult  en wordt niet extra berekend.

Meer info vind u op de website www.thereconnection.com en in het boek van Eric Pearl : De reconnectie, heel anderen, heel jezelf.

Nadia van Raam
Nadia is één van de internationale assistent trainers van The Reconnection Teaching Team en reist over de hele wereld om dit werk te onderwijzen. Daarnaast is zij practitioner mentor, en geeft lezingen over The Reconnection. Nadia leerde Dr. Eric Pearl kennen in 2007. Voor die tijd had zij niet eerder gehoord van The Reconnection en Reconnective Healing. Twee jaar voor deze levensveranderende ontmoeting had zij 7 operaties ondergaan aan hart en bloedvaten en was fysiek zeer ernstig beperkt. Zij besloot The Reconnection te ondergaan om te zien of dit haar herstel zou bevorderen.

Haar verwachtingen werden compleet overtroffen en haar gezondheid ging binnen een aantal weken enorm vooruit. Het was een wonder! Dit proces is nog steeds gaande en Nadia deelt dit graag met anderen door sessies te geven en geïnteresseerden voor te lichten over dit bijzondere werk.  Wie meer interesse heeft in het verhaal van Nadia kan in het nieuwste boek van Annemarie Postma ‘Ziels Gezond’ een uitgebreid interview lezen. Nadia heeft bij mij de reconnective healing gedaan en was docent bij the reconnection part 3.